Vi är NorrVulk

Logo

Vår historia

NorrVulk AB är ett ungt företag som startades i slutet av 2007. Företaget har sedan utvecklats från 4 anställda till idag 16 anställda inkl. 4 delägare och flertalet av dessa har lång erfarenhet av band/mekjobb i LKAB och Boliden Aitik. NorrVulk AB är ett företag som i första hand säljer och servar transportband samt tillhandahåller tillbehör och kringutrustning som tex. bandskrapor, godsslang, slitgummi etc. främst till gruvindustrin i Norra Sverige, men tar även hand om,
x Mek
x Gummering (kall och varm)
x Polyuretan sprayning
x Blästring
x Lackering

Verkstad

I våran 1875kvm stora verkstad lagerhåller vi transportband, rullar, slitgummi, godsslangar samt reservdelar till bandskrapor. Där har vi även blästerhall, lackeringshall, autoklav och beläggningsverkstad.

Målsättning

NorrVulk AB har en målsättning att vara ett företag som arbetar för att hjälpa kunden med att öka tillgängligheten och samtidig sänka kostnaderna i sina anläggningar. Detta genom att ständigt arbeta med bla. materialförbättringar och effektiviseringar.

Förtroende

Vi skall eftersträva att kunden alltid känner stort förtroende för NorrVulk AB. Varje leverans av varor och tjänster skall vara en rekommendation för kommande affärer.